🙂
Már több mint egy hete, hogy felszabadítottuk a birsalma bokor rogyadozó ágait annak édes terhétől , ám a termés feldolgozására csak most hétvégén került sor, sajnos már némi- nemű veszteséget követően. Merthogy a rothadási folyamatok előbb beindultak, mire én hozzá tudtam volna látni a "munkához" . A lényeg, hogy azért bőven maradt így is és Vinci míg kiskorú, addig pálinka helyett birsalmasajtot készítünk belőle minden évben. Majd lehet, hogy évek múlva váltunk.:-) A konyhapultot, étkezőasztalt sikerült beteríteni úgy tányérokkal, hogy amíg újra időm lesz elpakolni őket, mindenki ott étkezik a lakásban, ahol helyet talál. Készült diós és diómentes változat...és most már csak azon kell szorítanom, hogy rendesen "megkössenek" ezek a fenséges őszi csemegék.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése